OWK Logo

Korfbalvereniging OWK

KORFBALLEN DOEN WE SAMEN


GAVEBOULES

Historie

Opgericht 4 juni 2015

Van een echte lange historie kunnen we nog niet echt spreken, gezien de eerste stappen naar een Jeu de Boules vereniging tijdens het dorpsfeest van 29 augustus 2014 zijn ontstaan. Op 29 augustus 2014 werd namelijk voor de eerste maal een Jeu de Boules Toernooi georganiseerd door kv OWK. Met 40 deelnemers bleek dit zo'n groot succes dat het Jeu de Boulen in Oostwold sinds 4 juni 2015 een meer structurele vorm heeft gekregen. En wel een echte Jeu de Boules vereniging genaamd: Gaveboules.

Een jaar lang werd er geoefend en gekeken hoe, wat, waar en waarom. Met een keer in de twee week een vaste trainingsavond en vrij Jeu de Boulen voor deze leden, werd het na een jaar tijd voor een inventarisatie. Aan het begin van het seizoen 2015-2016 (1 april) bleek al snel dat de animo voldoende bleek oen alles wat meer vast te leggen, voor het nieuwe officiële seizoen.

Sindsdien draaien we elk jaar een leuk en gezellig Jeu de Boules Toernooi met een gezellige gezamenlijke afsluiting. Inmiddels is er overgestapt naar elke week Jeu de Boulen. Waarbij het een jeu de Boules ochtend is die start om 10:00 op de even weken en op de oneven weken een Jeu de Boules avond die start om 18:30. Op deze manier proberen we iedereen Jeu de Boules aan te kunnen bieden.

Wilt u ook lid worden van deze jonge vereniging uit Oostwold neem dan een kijkje voor de kosten en de voorwaarden.

Afdrukken