OWK Logo

Korfbalvereniging OWK

KORFBALLEN DOEN WE SAMEN


GAVEBOULES

Huishoudelijk Reglement

Lidmaatschap

 1. Een verenigingsjaar van de Gaveboules loopt van 1 april t/m 31 maart.
 2. Tussen 1 april en 31 oktober zijn er vaste trainingsmomenten.
 3. Met het Gaveboules lidmaatschap mogen leden naast de vaste trainingen, toernooien en uitwisselingen, ook onbeperkt gebruik maken van de Jeu de Boules baan bij de Gaveborg.
 4. Lidmaatschapgelden dienen tijdig te worden betaald.
 5. Een lidmaatschap wordt voor een jaar aangegaan, voor elk seizoen (ca. maart) wordt opnieuw geïnventariseerd welke leden het nieuwe seizoen ingaan. Kortom er is geen stilzwijgende verlenging van het lidmaatschap.

Communicatie

 1. Alle leden van de Gaveboules zijn als groep te bereiken via Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.
 2. De organisatie is te bereiken via Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken. , Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken. en per whatsapp: 06 57262333.
 3. Nieuwsberichten en uitnodigingen worden geplaatst op de Gaveboules pagina van www.kvowk.nl
 4. Aflassing van trainingen i.v.m. bijvoorbeeld het weer worden gemaild en geplaatst op de facebook pagina van OWK 

Vaste trainingstijden

 1. Leden van de Gaveboules dienen zich af te melden via Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken. , Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken. of per whatsapp: 06 57262333. wanneer men verhinderd is voor de vaste trainingsmomenten.
 2. Niet leden kunnen tweemaal gratis mee doen tijdens een vaste training, bij interesse kan men voor een zeer laag bedrag lid worden.

Vrij Jeu de Boulen

 1. Vrij Jeu de Boulen kan gezamenlijk gepland worden of door middel van het mailadres Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken. kunnen leden onderling vragen of er liefhebbers zijn.
 2. De datum e tijd om vrij te Jeu de Boulen, moet wel kortgesloten worden met de Gaveborg. Geef hierbij aan dat je lid bent van de Gaveboules, waardoor geen kosten in rekening worden gebracht.

Jeu de Boules baan en ballen

 1. Na het gebruik van de Jeu de Boules baan moet deze altijd netjes achter worden gelaten.
 2. Het oppervlakte en de steentjes dienen weer gelijkmatig verdeeld te zijn.
 3. Jeu de Boules Leden hebben hun eigen Jeu de Boules ballen. Heeft een lid of gast, geen Jeu de Boules dan heeft de organisatie deze te leen.
 4. Gezien de organisatie in het bezit is van meerdere sets Jeu de Boule ballen, is het mogelijk, tegen een kleine vergoeding, een
  set(s) over te nemen.

Andere materialen

 1. De organisatie zorgt dat er tijdens de vaste trainingen een meetlint, hark en een extra set Jeu de Boules ballen aanwezig aanwezig zijn. Ook een roulatieschema, zodat alle teams evenveel spelen en tegen alle andere teams spelen is aanwezig.

Na de vaste training

 1. Nadien heeft de beheerder van de Gaveborg (tegen betaling) koffie en thee klaar.

Verbinding met kv OWK

 1. De organisatie van de Jeu de Boules vereniging Gaveboules ligt bij korfbalvereniging OWK. OWK wil namelijk graag de inwoners van Oostwold en omgeving stimuleren tot bewegen.
 2. Daarnaast geeft een Jeu de Boules vereniging korfbalvereniging OWK de mogelijkheden om ook oud korfballers een optie tot bewegen aan te bieden.
 3. Door deze verbinding krijgen ook de Gaveboules leden de mogelijkheid om deel te nemen aan de door OWK aangeboden acties en evenementen e.d.

Ontwikkeling

 1. In geval dat de vereniging groter wordt en leden mee willen doen aan Jeu de Boules competities, kunnen bovenstaande voorwaarden worden aangescherpt. Dit zal dan tijdens een vaste training aan de groep worden voorgesteld en over gestemd worden.

Afdrukken