OWK Logo

Korfbalvereniging OWK

KORFBALLEN DOEN WE SAMEN


TEAMS & COMPETITIE

Kaboutersport

Kaboutersport in Oostwold

Kaboutersport Oostwold

 

 

 

 

 

 

 

 

OWK biedt al een aantal jaren kaboutersport aan voor jeugd t/m 7 jaar. Tijdens het dorpsfeest 2017 "Het Wilde Oostje", van zaterdag 2 september 2017, heeft de feestelijke aftrap van de samenwerking tussen OWK en Pelikaan S op het gebied van Kaboutersport plaatsgevonden.

Tijdens deze sportochtend, dat georganiseerd wordt door de trainers van beide verenigingen, kunnen kinderen kennis maken met korfbal, voetbal en bewegen in het algemeen. Vanaf dit seizoen wordt er weer gestart vanaf 1 september met iedere zaterdagochtend vrijblijvend kaboutersport speciaal aangeboden door OWK en Pelikaan S.

Lekker samen sporten en spelletjes doen. De ene week zal grotendeels in het teken staan van korfbal en de andere week voetbal. Het hele jaar door m.u.v. de schoolvakanties is er Kaboutersport in Oostwold. In de herfst- en winterperiode wordt er uitgeweken naar de sportzaal in de Gaveborg.

Heeft u na het lezen van deze pagina nog vragen, neem dan contact op met de organisatie van OWK en Pelikaan S, door te mailen naar Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken..

Nu al inschrijven dat kan. Inschrijfformulieren liggen in de informatiemanden voor de Attent in Oostwold, op de OWK muur en kunt u onderaan deze pagina downloaden.

 Contactgegevens kader

 Algemeen informatieadres en kaderadres:

 Mail naar dit adres wordt doorgestuurd naar de onderstaande Kaboutersport coördinatoren / trainers van OWK en Pelikaan S

Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.

 

 Coördinator / trainer

Samantha Noordhof (OWK)  

 Coördinator / trainer

Jos Bulten (Pelikaan S)  

 Coördinator / Trainer

Jolanda Lap (OWK)  

 Deze coördinatoren en trainers zullen wekelijks worden bijgestaan, door gevraagde OWK en Pelikaan S spelers.

 Het team en het kader kan bereikt worden door te mailen naar: Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.

 Alle kabouters, spelers, kaderleden, bestuursleden, commissieleden kunnen bereikt worden via hun eigen mailadres: Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.

 Privé emailadressen worden niet bij OWK gepubliceerd, zodoende heeft Jan Willem en Elze ook een doorverwijsmailadres binnen OWK.

 

 kaboutersportochtend

 Vanaf 2 september is er het hele jaar door, m.u.v. de schoolvakanties, Kaboutersport in Oostwold. In de herfst- en winterperiode wordt er uitgeweken naar de sportzaal in de Gaveborg.

 zaterdag

9:00 - 10:00  Kunstgras Gaveborg te Oostwold/Gymzaal Gaveborg

Data Kaboutersport 2018-2019:

 

 

 

Afdrukken