OWK Logo

Korfbalvereniging OWK

KORFBALLEN DOEN WE SAMEN


SPONSORING

Schotkloksponsor

JC-Electronics uit Leek schenkt twee, speciaal voor OWK ontworpen en gebouwde, schotklokkenJC-Electronics uit Leek schenkt twee sets, speciaal voor OWK ontworpen en gebouwde, schotklokken

Voor veel verenigingen is de nieuwe korfbalregel van invoering van de schotklok in de eerste klasse, even slikken. Ook OWK 1 heeft, door de promotie naar de overgangsklasse, hiermee te maken. Een regel die heel veel gevolgen heeft. Naast een jurytafel en bemensing tijdens elke thuiswedstrijd, zijn er natuurlijk ook twee schotklokken nodig.

Wat is het dan fijn als er sponsoren zijn, die onze kleine vereniging daarbij enthousiast willen helpen.

En niet zo maar helpen, een echte win-winsituatie. Onze schotkloksponsor JC-Electronics uit Leek, doet eigenlijk nooit aan sponsoring. Echter door de verbondenheid met OWK en omdat dit een uitgelezen kans was voor een mooi project, heeft JC-Electronics dit met beide handen aangepakt. En hoe!

De bij JC-Electronics in opleiding zijnde leerlingen de schotklokken als speciaal project opgepakt, En inmiddels is de ook de eerste impressie, van de vier OWK schotklokken, al  ontworpen. Half oktober zijn de leerlingen klaar. Bij de eerste thuiswedstrijd in de Rodenburghal zullen dan ook, de, speciaal voor OWK ontworpen, schotklokken van JC-Electronics aan de wand prijken.

OWK wil bij deze dan ook JC-Electronics en haar studenten, heel erg bedanken voor deze unieke schenking.

foto volgt: Schotkloksponsor Cor Mulder van JC-Electronics uit Leek wordt bedankt voor schenking speciaal voor OWK ontworpen Schotklokken (waarschijnlijk 12 november 2017), door Sponsor-sie lid Gert Schuitema.

 Schotkloksponsor

 JC-Electronics uit Leek schenkt twee sets, speciaal voor OWK ontworpen en gebouwde, schotklokken

JC-Electronics

Zernikelaan 20, 9351 VA, Leek

www.jc-electronics.nl

Contact met JC-Electronics

0594 64 32 92

Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken. Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.

JC-Electronics heeft zich gespecialiseerd in de inkoop, verkoop en reparatie van industriële elektronica, hoofdzakelijk van het merk Siemens. Uitgerust met een zeer bekwame technische dienst en een gemotiveerde verkoopafdeling probeert JC-Electronics voor al uw elektronische problemen een snelle en doeltreffende oplossing te vinden.

Afdrukken