OWK Logo

Korfbalvereniging OWK

KORFBALLEN DOEN WE SAMEN


TRAINERS & ARBITRAGE

Formulieren & Documenten

Hulpmiddelen in de vorm van printbare documenten en links, voor leden, trainers, coaches, spelers en arbitrage worden hieronder aangegeven:

Naam

Beschrijving

Link

Inschrijfformulier in PDF voor nieuwe leden kv OWK

Spelend of steunend lid worden? Donateur of Club van 25, vul dan het inschrijfformulier in en lever deze in (zie formulier)
Inschrijfformulier in Word voor nieuwe leden kv OWK Spelend of steunend lid worden? Donateur of Club van 25, vul dan het inschrijfformulier in en lever deze in (zie formulier)
Inschrijfformulier in PDF voor nieuwe leden Kaboutersport van kv OWK & Pelikaan S Meedoen aan kaboutersport, vul dan het inschrijfformulier in en lever deze in (zie formulier)
Inschrijfformulier in Word voor nieuwe leden Kaboutersport van kv OWK & Pelikaan S Meedoen aan kaboutersport, vul dan het inschrijfformulier in en lever deze in (zie formulier)
Scoreverloop formulier OWK 2018-2019 Wanneer geen gebruik wordt gemaakt van de digitale mogelijkheid kan deze dubbelzijdig worden uitgeprint voor de wedstrijden.
KNKV De site van de korfbalbond met alle informatie
KNKV programma OWK en combiteams  
KNKV bekerprogramma OWK en combiteams  
KNKV Noord De site van de korfbalbond met alle informatie over het district Noord
KNKV Jaarplanning Schema met daarin wat de speelweekenden zijn.
KNKV Formulier beginopstelling  
KNKV Formulier voor aanvragen spelersvervanging  
KNKV Strafformulier  
KNKV Aangifteformulier  
     
KNKV Korfbalregels Via de link zijn de meest actuele bestanden met betrekking tot de spelregels van korfbal opgenomen.
KNKV Spelbepalingen Via de link is de meest actuele versie van de spelbepalingen opgenomen. In de spelbepalingen staat onder meer het schema met verschillende leeftijdscategorieën en onder andere de wedstrijdduur, balmaat, veldafmetingen e.d.
Korfbal.nl Korfbalsite
Korfballeague Al het nieuws betreffende de korfballeague.
Nederlandse Korfbalscheidsrechtersvereniging De site voor scheidsrechters met veel nieuws en tips
Spelregeltest, Korfbal Masterz Met ingang van seizoen 2015-2016 presenteert het KNKV, samen met NOC*NSF en andere sportbonden, KorfbalmasterZ! Dit is een tool om de spelregelkennis te vergroten en tevens het certificaat te behalen.
Registratieformulier schotposities Voor het bijhouden van de schotposities van spelers gedurende een bepaalde wedstrijdhelft
Huishoudelijk reglement kv OWK Voor alle leden van OWK, een handvat hoe te handelen binnen korfbalvereniging OWK

 

Afdrukken