Coronavirus: Bericht vanuit het bestuur

Hallo OWK jeugdleden en ouders/verzorgers,

Zoals iedereen waarschijnlijk na de laatste persconferentie heeft meegekregen mag er weer begonnen worden met sportieve activiteiten door kinderen, we mogen weer trainen.  Dit is natuurlijk heel fijn nieuws. Echter heeft het wel wat voeten in aarde voordat we hier bij OWK daadwerkelijk mee kunnen beginnen.

Zo hebben we natuurlijk te maken met combinatieteams, we moeten zodoende goed kijken in welke vorm we voor die groep kinderen trainingen kunnen en willen aanbieden. Daarnaast moeten we overleg hebben met de desbetreffende trainers, zodat het protocol goed nageleefd kan worden.

Momenteel zijn wij als bestuur en mini-tc druk in overleg om de mogelijkheden in kaart te brengen. Zodra wij een plan van aanpak op papier hebben waarbij wij het protocol dat inmiddels door de KNKV en de gemeente Westerkwartier naar buiten is gebracht kunnen handhaven, horen jullie dit van ons.

Indien we weer gaan beginnen met trainen zal dit niet eerder zijn dan ná de meivakantie, dus in de week van 11 mei. 

Middels dit bericht willen we jullie ook vragen om alvast na te denken over het feit of je weer wilt beginnen met trainen. We gaan er natuurlijk vanuit dat iedereen staat te popelen maar mocht dit anders zijn om wat voor reden dan ook dan horen we dit graag van je.  

 

Groeten namens OWK bestuur

Afdrukken