We mogen weer trainen!!

Zoals in een eerder bericht al is aangegeven mag de jeugd weer beginnen te trainen! Hierbij een update daarover en bijgevoegd een document om iedereen voldoende te informeren hoe we dit gaan invullen, lees dit dus goed door.

De afgelopen periode hebben we binnen het bestuur en mini-tc veel overlegd over hoe we hier vorm aan kunnen geven. In overleg met de besturen van Rodenburg en Sparta zijn we tot het volgende gekomen.

De jeugd mag weer trainen, maar alleen in eigen dorp en met de nodige voorwaarden. Dat houdt concreet in dat de teams helaas nog niet compleet kunnen trainen. Rodenburg leden trainen in Leek, Sparta leden trainen in Zevenhuizen en OWK leden trainen in Oostwold. We hopen uiteraard dat dit snel weer mogelijk zal zijn en zodra dit het geval is zullen we jullie hiervan uiteraard op de hoogte brengen. We zullen de voor nu bedachte opzet op 1 juni sowieso evalueren en tussentijds de maatregelen vanuit het kabinet op de voet volgen.

Verder is er besloten om nog niet met de kabouters te gaan trainen, dit omdat het met deze leeftijdscategorie bijna onmogelijk is om de 1,5m afstand tussen trainer en kinderen te handhaven. Dit is reeds met de ouders besproken.

In de bijlage vinden jullie een document met daarin de volgende informatie:

  1. OWK leden per team
  2. Trainingsdagen en tijden per team
  3. Richtlijnen voor de verschillende leeftijdscategorieën, trainers en ouders

Lees dit document a.u.b. in zijn geheel goed door en neem bij vragen contact op. 


Ook de senioren gaan weer trainen. Een week later dan de jeugd, vanaf dinsdag 19 mei mogen OWK 1, 2 en 3 in groepen weer trainen. Ook voor hun gelden nog strenge richtlijnen, welke te lezen zijn in het protocol in de bijlage.

Blijf op de hoogte met alle ontwikkelingen van het KNKV via de link hieronder.

https://www.knkv.nl/nieuws/coronavirus-updates

 

Wij wensen iedereen veel trainingsplezier!

Afdrukken