OWK 2 wint van Parabool 2 op een warme zaterdagmiddag

OWK 2 speelde zaterdag 14 mei een uitwedstrijd tegen de Parabool 2. Het was een warme zaterdag en OWK 2 pakte snel een voorsprong van 2-5. OWK had veel rebound waardoor er telkens herhaald kon worden. Uiteindelijk kwam de Parabool terug tot 6-8. OWK wist vlak voor rust toch weer een gat te slaan waardoor er een ruststand van 8-12 op het scorebord stond.

OWK had de tweede helft wat meer moeite om op gang te komen. Hierna scoorde beide teams niet veel meer. OWK kwam een beetje los na de 8-13. Hierna werd er slim gespeeld, 'alleen met rebound schieten werd er van de kant geroepen door coach Gerard Nienhuis'. Dat gebeurde, hierdoor kon OWK veel herhalen en vielen de ballen uiteindelijk. De eindstand was 9-15 en OWK 2 nam de punten mee naar huis! Volgende week staat er een thuiswedstrijd tegen Ritola 2 op het programma.