Jorien Postma en Marit Kant van combiteam B1/B2 geselecteerd voor RTC Groningen U15

Jorien Postma en Marit Kant van combiteam B1/B2 geselecteerd voor RTC Groningen U15Jorien Postma en Marit Kant van combiteam B1/B2 geselecteerd voor RTC Groningen U15Vanavond was de tweede ronde voor de selectie van RTC Groningen U15. Met negen OWK en combispelers die een gooi deden om een plekje in dit Groninger team en nog vele andere gegadigden was het een behoorlijke klus voor de selectietrainers.

De negen OWK  en combispelers die meededen met de selectietrainingen waren:

Madelon Keun

Anne Krul

Iris van Loo

Liejan Postma

Jorien Postma

Marit Kant

Meike Barkema

Mila Aguila Sevilla

Tessa Aguila Sevilla

Na diverse oefeningen en wedstrijdjes, waren de selectietrainers van RTC Groningen eruit. Helaas moesten ze ook verschillende jeugdspelers teleurstellen. Maar met een mooie ervaring van de selectietrainingen, worden zij natuurlijk volgend jaar weer verwacht om hun ontwikkelingen te laten zien.

Jorien Postma (OWK / combiteam B2) en Marit Kant (Rodenburg / combiteam B1) zijn geselecteerd en zullen dit seizoen uitkomen voor RTC Groningen U15 in de verschillende wedstrijden en toernooien.

Iedereen die voor nu is afgevallen, kan zeker volgend jaar weer een poging wagen. Dan ben je vast iets sterker en heb je weer veel bijgeleerd om aan te laten zien voor een plekje in een RTC team.

We feliciteren Jorien en Marit beide met hun plekje in RTC Groningen U15 en zien hun graag snel schitteren op een van de landelijke toernooien en wedstrijden.

Heel veel plezier!

Afdrukken