Gaveborg wordt helemaal doorzocht door Kabouters tijdens Sinterspeurtocht

Gaveborg wordt helemaal doorzocht door Kabouters tijdens SinterspeurtochtZaterdagochtend 1 december verzamelden alle kabouters zich in de Gaveborg voor een Sinterklaasspeurtocht. Voor deze gelegenheid waren alle trainers van zowel Pelikaan ’s als van OWK aanwezig om de kabouters te begeleiden.

De kinderen gingen in groepjes van drie kabouters op pad door het hele gebouw. Alle ruimtes die niet op slot waren werden doorzocht op zoek naar de genummerde opdrachten. Zodra de groep een opdracht voltooid had opgelost, mochten ze een puzzelstukje pakken en deze naar de sportkantine brengen. Daar werd het puzzelstukje op de puzzel geplakt om zo de puzzel compleet te maken.

De kinderen moesten een Sinterklaasknutsel maken, Schoenenmemory spelen, een Pietengymparcours voltooien, Schoorsteengooien, de Fitnesstoestellen tellen en in de Dagmarkt de GaveSuper vijf dingen fotograferen die geel waren. Die laatste opdracht werd door iedere groep ruimschoots gehaald want er werden veel meer gele dingen gevonden.

De kinderen hebben de speurtocht allemaal perfect doorlopen en daarom was er aan het eind natuurlijk voor iedere Kabouter een klein cadeautje van Sinterklaas.

De speciale Sinterklaastraining was wel een beetje later afgelopen dan normaal, maar omdat het erg gezellig was vond niemand dat erg.

Volgende week is er weer een ‘gewone’ kaboutertraining onder leiding van de trainers van Pelikaan ‘s, net als anders wordt er weer gestart om 9:00 in de sportzaal van de Gaveborg. Tot dan!

meer foto's van deze gezellige en leuke en toch ook best een beetje spannende Sinterklaasspeurtocht van Kaboutersport.

Afdrukken