Combi-teams en OWK jeugd, ook dit weekend lekker bezig in soms toch zware wedstrijden

OWK D1 overklast Thrianta D3 in hun uitwedstrijd op zaterdag 2 december. Met 4-19, was het gat van de korf wel heel goed te vinden door de jongste korfballers van OWK. Met een wedstrijd en twee wedstrijdpunten minder volgen ze de koploper in de ranglijst: Altijd Kwiek D1, op de voet.

 

 Combi C2 nam het op tegen koploper DOW C1. De gehele wedstrijd hadden de Friezen het initiatief. Onze C2 kon gelukkig wel de eer redden, het werd 13-1.

Combi C1 vertrok zaterdagochtend 2 december vroeg richting Winschoten om het daar op te nemen tegen Korwi C1. De Combi C1 had moeite met de opbouw van het gewenste spel, maar mede door de goede inzet trokken zijn met 5-8 de winst, in deze spannende wedstrijd, naar zich toe.

Combi B3 speelde een derby tegen Noordenveld B2. De B3 was de bovenliggende partij, maar de scherpte ontbrak. Bij 7-7 floot de scheidsrechter af. Maar B3 blijft wel ongeslagen in de zaal ondanks dit gelijkspel.

Combi B2 was even een weekendje vrij en zullen op zaterdag 9 december weer strijden voor hun positie in de ranglijst tegen Flamingo's.

Combi B1 speelde net als de B3 tegen Noordenveld. Onze B1 speelde een prima wedstrijd tegen de Drentse formatie, waardoor verdiend gewonnen werd met met 6-12!

De oudste jeugd van OWK, de A1, had wat goed te maken na het voorgaande weekend waarin zij het gat van de korf maar niet konden vinden. Tegen AVO A2 werd er iets makkelijker gescoord maar konden de Assenaren beter uit de voeten en wonnen met 1-19. Met twee punten uit vier wedstrijden heeft de A1 nog twee wedstrijden te gaan voor het einde van het jaar om hu positie op de ranglijst wat te verbeteren. Zaterdag 9 december zal aangetreden worden tegen de nummer 8: Drachten A2 in Drachten.

Afdrukken