OWK 2 kan niet doortrekken in Wormer

In Wormer bleken de Groen Gelen snel van start te gaan. OWK 2 kwam hierdoor al in de beginfase van de wedstrijd op achterstand en moest de inhaalrace inzetten. Met de rust was dit gelukt en kon er met een 8-8 tussenstand de kleedkamers worden opgezocht.
In de tweede helft gaat het nagenoeg gelijk op en met nog 14 minuten op de klok staat het 14-14. Kansen aan beide zijde laten nog niet blijken wie met de winst naar huis gaat.
In de laatste halve minuut krijgen de Wormers de beslissende kans, een vrije bal en weten deze te verzilveren, waardoor OWK 2 helaas zonder punten huiswaarts moest keren. Eindstand 18-17.

Natuurlijk werd de inwendige mens nog even getrakteerd met lekker en gezellig samen eten.