Wint OWK de clinic van team NL voor haar jeugdspelers en de titel: sportpleziervereniging van het jaar?

Wint OWK de clinic van team NL voor haar jeugdspelers en de titel: sportpleziervereniging van het jaar?Deze week is het namelijk de Week van het Sportplezier en we hebben jullie foto's en video's van deze korfbalweek hard nodig!!!

Van 5 tot en met 11 maart staat de derde editie van de Week van het Sportplezier binnen korfbalverenigingen op het programma. Het plezier van kinderen staat daarom deze week centraal, sport breed en voor iedereen die mee wil doen – leden en niet-leden!Ook bij korfbalvereniging OWK staat sportplezier, ondanks het fanatisme, altijd voorop. Daarom organiseren wij deze week natuurlijk ook leuke activiteiten dan wel verrassingen voor al onze (combi) jeugdleden.

Woensdag 7 maart krijgt OWK D1 een gasttraining van hun favoriete selectiespelers, op zaterdag 10 maart trainen de kabouters samen met hun ouders en op diezelfde dag mag OWK A1 genieten van een lekkere lunch in de Gaveborg. Maar ook de Combiteams die wij hebben met onze buurtverenigingen Rodenburg en Sparta, worden niet vergeten. Namens OWK ontvangen zij bij vertrek naar hun uitwedstrijd een lekkere attentie.

Tevens zal op donderdag 8 maart de start van de online rubriek: “Kent u Ons? De jeugdtrainers aan het woord starten. De jeugdtrainers van OWK en van de combiteams met Rodenburg en Sparta zullen in deze rubriek alle jeugdspelers van hun team laten passeren.

Oproep uiterlijk zondag 11 maart 12:00

Mochten er ouders of leden zijn die filmpjes/foto’s maken van deze activiteiten, heel graag. Deel deze dan graag z.s.m. met ons via de mail zodat we de foto’s en filmpjes kunnen compileren tot een leuke verzamelvideo en deze kunnen delen via social media. We maken daarmee kans op een clinic van TeamNL en strijden dan mee om een jaar lang de Sportpleziervereniging van het jaar te worden.

De input van video's en foto's graag uiterlijk 11 maart 12:00  mailen naar Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.. dit in verband met de uiterlijke inleverdatum (11 maart) van de gecompileerde totaal video van OWK’s Week van de Sportplezier.

Mocht je zelf iets delen, doe dit dan door Korfbalvereniging OWK te taggen en een #sportplezier toe te voegen aan je bericht!

Heel veel sportplezier gewenst!

Afdrukken