OWK 2 doet wat zij moet doen!

Zondag 8 april 2018 stond voor de OWK selectie in het teken van de uitwedstrijden tegen AVO. Met een heerlijk zonnetje en aangename temperaturen geen straf voor de spelers, staf en supporters.

Voor OWK 2 stond tegenstander AVO 3 op het programma, een ploeg met een iets andere samenstelling dan in de thuiswedstrijd. Binnen twee minuten keken de Oostwolmers tegen een achterstand van 2-0 aan. Er was werk aan de winkel. In de negende minuut wist Arjan Kiewiet met zijn eerste goal van de wedstrijd de stand voor het eerst gelijk te trekken. Hierna kon OWK 2 de voorsprong overnemen en de resterende minuten van de eerste helft werd deze niet meer weggegeven.

In de tweede helft wist AVO 3 nog eenmaal de stand gelijk te trekken, waarna via twee goals van Femke Sikkema de stand weer in het voordeel van de CINX-Formatie was. Naarmate de temperatuur steeg vorderde de wedstrijd en konden de Assenaren geen grip meer krijgen op OWK. Via doelpunten van onder andere invaller Dylan Noordhof en topscoorder Arjan Kiewiet, goed voor maar liefst 10 treffers, werd een eindstand van 21-27 genoteerd.

Met wederom twee punten op zak staat OWK 2 nu sterk bovenaan in de competitie. Volgend weekend staat het duel tegen SIOS(W) 2 op het programma. Op zondag 15 april om 13:00 uur zal OWK 2 haar koppositie trachten te versterken in de reserve tweede klasse.