De eerste twee geslaagde bondsscheidsrechters voor OWK zijn binnen

De eerste twee geslaagde bondscheidsrechters voor OWK zijn binnenDe eerste twee geslaagde bondscheidsrechters voor OWK zijn binnenVandaag, zaterdag 26 mei 2018, stonden selectielieden Niels en Sander Lap voor hun examen als bondsscheidsrechter.

In de wedstrijd Hoogkerk 3 - Flamingo's 4 in Groningen, werd Sander beoordeeld op zijn arbitragekwaliteiten. Na een wedstrijd die eindigde in een 12-10 winst voor Hoogkerk, kreeg zijn Sander zijn goede beoordeling te horen.

Niels Lap floot de wedstrijd: Parabool 6 tegen DTS 2 in Groningen. Anders dan de wedstrijd van Sander was dit een heuse spannende wedstrijd waarin beide teams elkaar op de hielen bleven zitten. Examinant Niels Lap floot de wedstrijd af op een 13-14 eindstand. Na een kort gesprek met de beoordelaar, kon ook Niels zijn diploma in ontvangst nemen.

Uit handen van"talent in de dop" Milan Daling en zoon van voorzitter Annelies Schuitema, ontving Sander felicitaties en een officieel bondsscheidsrechtersshirt voor zijn mooie prestatie. Niels ontving in Groningen zijn felicitaties en het bondsscheidsrechtersshirt uit handen van bestuurslid Sicco Koopmans.

Van harte gefeliciteerd mannen, een mooie en belangrijke prestatie. Door jullie inzet heeft  OWK er weer twee bondsscheidsrechters bij en wordt het voldoen aan de rompregeling en dus minder boete, steeds beter voor onze vereniging.

Volgende week staat er nog een examen op de planning. Dan zal Astrid Hoetjer voor haar diploma Bondsscheidsrechter gaan. Kortom wordt vervolgd.

 

 

 

Afdrukken