OWK neemt afscheid van aantal jeugd en senioren spelers

NAfscheid nemende jeugd en senioren spelersa het seizoen wordt er altijd afscheid genomen van de bij OWK stoppende leden. Bij de jeugd wordt dit binnen de jeugdteams gedaan en bij de senioren vaak na hun laatste wedstrijd of op de familiedag. Met een familiedag die een feestelijke opening is geworden, willen we natuurlijk een passend afscheid niet te lang uitstellen. De stoppende seniorenleden ontvangen dan ook nog passend afscheidscadeau, wanneer dit nog niet heeft plaatsgevonden.

De leden waar we dit seizoen helaas afscheid van moeten nemen laten we natuurlijk ook online nog graag even de revue passeren. Gelukkig blijven deze leden allemaal, ook na OWK, sportief bezig.

Bij OWK D1 stoppen er drie spelers. Sanne Posthumus speelt vanaf de aanvang van het seizoen eigenlijk al niet meer, maar is nu officieel geen lid meer. Sanne heeft zich helemaal gericht op het dansen en aan de verschillende persberichten te zien gaat dat echt super goed. Naast Sanne zijn aan het eind van het seizoen ook Roxanna Dirks en Veerle Oude Weme gestopt van de D1. Veerle is begonnen bij OWK toen het team nog geen competitie speelde. Roxanna is wat later ingestapt, maar ook zij heeft een leuke tijd bij OWK gekorfbald. Wij wensen Sanne, Roxanna en Veerle heel veel plezier met hun nieuwe passies en hopen hun toch nog vaak even bij de lijnen van OWK te mogen verwelkomen. Hun eigen team zal dat vast ook erg leuk vinden.

Uit de combiteams is het Dieko Stoelwinder waarvan we voor nu afscheid moeten nemen. Maar wie weet zien we hem ooit als senior weer eens terug bij OWK. Nu gaat hij eerst zijn ontwikkeling verder volgen bij OKO in de jeugdteams. Wij wensen Dieko heel veel plezier en succes bij zijn nieuwe vereniging.

Bij de senioren hebben we twee stoppende OWK 3 spelers. Hilde Boerema, kon wegens een blessure een tijd niet spelen. Inmiddels is het gelukkig weer opgeknapt,maar ook Hilde doet even een stapje terug. Na bijna 39 jaar lidmaatschap bij OWK, blijft Hilde natuurlijk op andere sporten actief. Tom Sixma is met een enkele onderbreking inmiddels al 20 jaar lid van OWK. Tom is altijd positief en weet altijd de vrolijke noot te brengen in een team. Tennis is de nieuw verweven passie en Tom zal zich hier dan ook meer op gaan richten. Wij wensen hem hier heel veel plezier en succes mee.

Natuurlijk hopen we Hilde en Tom nog vaak te zien op de OWK evenementen en langs de lijn.

Dank jullie voor jullie jarenlange inzet binnen en buiten de lijnen van de vereniging.

Afdrukken