Zaterdag 30 juni - 1 juli met 50 vrijwilligers richting TT Assen

TT 2017Voor het zevende jaar op rij zijn wij uitgenodigd door de organisatie om ons in te schrijven voor de verschillende racedagen op het circuit in Assen. Sinds 2012 is de TT in Assen de belangrijkste actie voor OWK om geld binnen te halen voor de verenging. Naast het feit dat het een lucratieve actie is, is het de afgelopen jaren altijd erg gezellig geweest en een evenement waar de OWK vrijwilligers gtaag heen gaan.

Een groot aantal OWK-leden heeft hier ook dit jaar weer gehoor aan gegeven: maar liefst 38 mensen gaan zaterdag 30 juni en zondag 1 juli naar Assen toe om als vrijwilliger te helpen.  Tevens gaan er twaalf Zunobri-leden met ons die kant op.

Inmiddels heeft iedereen te horen gekregen welke functie hij/zij dient te bekleden. Het gezamenlijke vertrek op zondag 1 juli is om 3:40 vanuit de Gaveborg in Oostwold. In Assen is voor elke vrijwilliger weer een lunchpakket beschikbaar gesteld door de organisatie.

We gaan er weer een gezellige en leuke dag van maken.

Natuurlijk hoopt webmaster Anja de Vries weer van alle vrijwliigers koppels een leuke selfie te krijgen zodat we weer een leuke vrijwilligerscompilatie van deze dag kunnen maken.

Je kunt deze op de dag zelf appen naar Anja dan wel mailen naar Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken., als u haar 06 niet heeft.

Afdrukken