Selectie Trainingsweekend OWK en 1e oefenwedstrijden succes!

Selectie Trainingsweekend OWK en 1e oefenwedstrijden succes!Vrijdagavond 24 augustus vertrokken de OWK spelers die voor een plekje in de selectie gaan voor hun Trainingskamp. Helaas werd het in verband met brand niet Onder de Linden in Eastermar maar moest er uitgeweken worden naar de mooie locatie in de Hullen in Roden.

Dan zou je denken dat het afknijpen kan beginnen, maar ook ontspanning en een selectie worden is belangrijk Een lekkere vrije avond met spelletjes en de nodige versnaperingen zorgden voor een gezellige avond in Roden.

Een avondje doorzakken werd gevolgd door een intensieve maar zeer leuke workshop van Jaap Postma op de zaterdagochtend. Jaap Postma is Nederlands Kampioen boksen en liet de spelers van OWK lekker zweten. ’s Middags werd een lange uitloop wandeling gemaakt gevolgd door lekker opfrissen, eten en opnieuw een gezellige avond.

Selectie Trainingsweekend OWK en 1e oefenwedstrijden succes!Op zondag stonden de oefenwedstrijden tegen OKO in Opende op het programma. De eerste krachtmeting tussen de OWK-ers en hun tegenstanders binnen de wedstrijdlijnen. Een belangrijk moment om je kunsten van de training nogmaals te laten zien. In de twee oefenwedstrijden tegen OKO werd er vol voor gegaan, dat er wat op het spel staat is te zien. De gretigheid is ook voor het publiek langs de lijn mooi om te zien. Ondanks het gebrek aan slaap, stijve spieren en wat alcohol achter de keizen werden er mooie oefenwedstrijden neergezet. Hoewel het bij oefenwedstrijden veel meer gaat om de individuele vorderingen en de potjes op de goede plek zien te krijgen, is het mooi ook te kunnen meedelen dat beide oefenwedstrijden werden gewonnen.

Hoofdtrainer en coach JeHa Mulder liet de spelers weten zeer tevreden te zijn. Hij had een fijne groep gezien met gedreven spelers.

Nu wordt de focus weer gelegd op de eerstvolgende trainingen dinsdag 20:00 en vrijdag om 20:00 zodat iedereen zijn kunsten weer kan laten zien op zaterdag in de oefenwedstrijden tegen Waterpoort (14:00 en 15:30) uit Sneek. Kijkers bij trainingen en wedstrijden zijn van harte welkom!

 

Meer foto's Jantina Koopmans

 

Afdrukken