OWK na laatste oefenwedstrijden tegen SCO, klaar voor eerste competitiewedstrijden

OWK na laatste oefenwedstrijden tegen SCO, klaar voor eerste competitiewedstrijdenDinsdag 4 september was de laatste krachtmeting voor de start van het nieuwe korfbalseizoen.
De selectie van OWK reisde af naar Oldeholtpade om een werkelijke krachtmeting aan te gaan tegen de hoofdklasssers SCO 1 en 2.

1e klasser OWK 2 bleef in haar nieuwe jonge formatie, door passievol en gedreven en hard werken, de Hoofdklasser SCO goed volgen. Na 70 minuten stond er dan ook een mooie 19-18 eindstand op het scorebord. In Vriezenveen zullen zij zaterdag om 14:00 aantreden tegen Amacitia 2. Met deze oefenervaring in de broekzak kan vol vertrouwen worden afgereisd.

Na deze mooie prestatie kwam OWK 1 binnen de Friese lijnen.Met een oefenstrijd tegen het klasse hoger spelende SCO, een mooie laatste test voor het aankomend weekend.

OWK na laatste oefenwedstrijden tegen SCO, klaar voor eerste competitiewedstrijdenRegelmatige kijkers hadden de beginopstelling van deze avond al een paar keer zien passeren, een opstelling die anders is dan vorig seizoen en veel kansen biedt. Maar dat het ook even wennen en aftasten is, is te begrijpen.

OWK 1 liet zeer veel goede dingen zien, mooie acties, geslaagde tactieken en gedreven spel. Natuurlijk zijn er in zo'n laatste oefenwedstrijd, waarin het proberen, de spanning en onzekerheid van de voorbereiding minder aanwezig is, ook momenten die weer mogelijkheden geven voor versterking en verbetering.

De goede en leermomenten werden dan ook afgewisseld.

OWK 1 bleef met mooi spel goed bij hoofdklasse SCO. Het gaatje wat soms viel, werd vaak snel weer kleiner, maar om over de Oldeholtpades heen te gaan, was het nog even te vroeg. OWK 1 moest dan ook genoegen nemen met een mooie 28-24 eindstand. Zij kan hiermee volle goede moed uitkijken naar de eerste competitiewedstrijd. Deze zal zijn op zaterdag 8 september om 15:30 tegen Unitas in Harderwijk.

Onder professionele begeleiding van hoofdcoach JeHa Mulder en OWK 2 coach Sjoerd Lap is de basis voor een mooi, spannend en attractief seizoen gelegd. Met een sterke, fitte en verjongde selectie en zeker ook OWK 3, staat deze mooi grote groep senioren weer samen klaar om het publiek te vermaken en de doelstellingen van de drie teams gezamenlijk te bereiken.

Afdrukken