Groningen U15 kan door!

Groningen U15 kan door!Het was spannend of het zou lukken. Na diverse oproepen voor een trainer coach voor RTC U15 is het de KNKV niet gelukt een vaste trainer te vinden. Het leek dan ook het einde te zijn voor dit seizoen voor dit team.

Maar gelukkig stond oud trainer en coach Patrick Hindriks op en vond het niet kunnen dat dit team niet het seizoen af zou kunnen maken. Hij zal dan ook een aantal trainingen op zich nemen totdat er een definitieve oplossing is. Patrick, super dat heet een korfbalhart.

Woensdag 19 september hebben de Combi A1-ers: Jorien Postma en Marit Kant de eerste RTC U15 training gehad na de zomervakantie. Anders dan het korfbalseizoen lopen de RTC, Noord en Oranje selecties van januari t/m december. In het nieuwe jaar zullen er dan ook nieuwe selectieprocedure voor deze teams worden gehouden.

In de voorbereiding op de Pre Challenge in Dordrecht van woensdag 24 oktober 2018 zal het U15 team nog tweemaal trainen en wordt er nog een oefenwedstrijd, onder voorbehoud op 10 oktober, geregeld om nog meer ervaring op te doen ter voorbereiding van de Pre Challenge.

Na de Pre Challenge zal in de zaal om de twee weken verder getraind worden. Op vrijdag 28 december zal de U15 dan deelnemen aan het RTC U15 toernooi op vrijdag 28 december in Rotterdam.

Kortom ze gaan weer van start!

Alle bekende data zijn ook opgenomen in de agenda van deze site.

Afdrukken