10 jaar korfbalvereniging OWK online

10 jaar korfbalvereniging OWK onlineOmdat het digitale tijdperk zoveel heeft veranderd in de wereld en ook voor verenigingen en vrijwilligers, moet je toch even stilstaan bij zo'n belangrijk OWK jubileum.

Precies 10 jaar geleden, op 31 oktober 2008, stopte OWK met de Sportkrant en werd de eerste OWK site gelanceerd. Het moment waarop het begin van een belangrijke verandering werd ingezet. Bij aanvang was het even wennen voor de leden en supporters en moest er nog heel wat papier worden uitreikt en mensen worden aangespoord. Inmiddels zijn de papieren, op een poster e.d. na, passé en weten de meeste mensen dat via de OWK site echt alle informatie gevonden kan worden die men nodig heeft.

Voor de webmaster was / en is, het ook een leuk en leerzaam pad. Van Sportkrantmaker naar Webmaster. In 2008 was er nog geen kennis aanwezig bij de webmaster voor het maken van een site. Door veel tijd te investeren en nieuwsgierig zijn en blijven, werd al snel de eerste site neergezet.

Inhoudelijk is er eigenlijk, nu tien jaar later, niet heel veel veranderd. Dit geld echter niet voor de achterliggende systemen. De webmaster moest dan ook nieuwsgierig blijven en puzzelen om dingen op te lossen en toe te voegen.

Nog steeds doet de webmaster haar best de site zo up-to-date en compleet mogelijk te houden. We willen niemand vergeten en zo een goed beeld geven wat er speelt bij OWK. Hiervoor is de webmaster natuurlijk altijd afhankelijk van input van alle leden, supporters, commissies, bestuur, en ouders. Niet alles is namelijk te vinden via andere wegen. Gelukkig gaat dit aardig goed en weten de leden de webmaster te vinden en te informeren over de komende en afgelopen activiteiten en natuurlijk de competitie en de ontwikkelingen in de selectieteams voor Groningen, Noord en Oranje.

Want weet de webmaster het niet, dan wordt het moeilijk publiceren en is het effect van een goede site verloren.

Kortom we doen het samen!

We kunnen dan ook als korfbalvereniging OWK trots zijn dat we al 10 jaar een website in ontwikkeling hebben. Doorgaans wordt de website ongeveer om de twee jaar vernieuwd. Kortom de huidige site is al de 4e editie die OWK aanbied en ook deze zal weer met haar tijd meegaan. Op naar het volgende jubileum.

 

 

 

Afdrukken