OWK 2 pakt mogelijkheden tegen AVO 2 niet op

OWK 2 pakt mogelijkheden tegen AVO 2 niet opVandaag zaterdag 22 september reisde OWK 2 af naar Assen om te spelen tegen het bekende AVO 2.

Na vorige week, waarbij het openingsfeestje wat in de benen bleek te zitten, had OWK 2 enigzins wat goed te maken op het scorebord. AVO 2 gaf hiervoor vandaag alle mogelijkheden, maar de Oostwolmers konden hun draai in de wedstrijd maar niet vinden.

Met veel persoonlijke fouten door het team heen, werd een slechte eerste helft neergezet. Een helft die slechts resulteerde in een ruststand van 8-2.

In de tweede helft speelde AVO nog steeds niet de sterren van de hemel, waardoor er zeker mogelijkheden aanwezig waren voor een inhaalrace. Om het gat te kunnen dichten moest het team echter de eerste helft snel vergeten en de schouders eronder zetten om het niveau aanzienlijk te kunnen opschroeven. Hoewel OWK 2 iets beter in haar spel kwam dan in de zeer slechte eerste helft, kon zij het opgelopen gat niet dichten en verloor met 13-9.

Trainer coaches Sjoerd Lap en Patrick Hindriks willen deze wedstrijd graag snel vergeten en zich richten op de volgende. Volgende week zal er gespeeld worden op de vertrouwde zondag bij de Gaveborg. Wie weet kan dit zorgen voor een mooie omslag in het spel. KIOS is hiervoor een goede tegenstander. Dus komt allen zondag 30 september OWK 2 supporten!

Goal Sander Lap:

  
 

Afdrukken