OWK 2 sluit eerste deel veld af met belangrijke winst

OWK 2 sluit eerste deel veld af met bekangrijke winstZaterdag 27 oktober stond de wedstrijd OWK 2 tegen Amicitia 2 op het programma. Er lag best wel wat druk op de wedstrijd van OWK 2, het was namelijk noodzakelijk om de punten te pakken. Als er werd gewonnen sloot OWK 2 zich aan bij de middenmoot, als er werd verloren stond OWK er niet best voor met slechts drie punten. Het was dus erg belangrijk om de wedstrijd goed in te gaan en te willen winnen.

OWK 2 begon sterk, en scoorde direct in de eerste aanval. Met een mooie lange bal van Durk Feenstra, scoorde Femke Sikkema. De thuisploeg wist een voorsprong op te bouwen, maar breidde dit niet ver genoeg uit. De Oostwolmers creƫerden kansen genoeg maar de afronding bleef uit, waardoor er werd gerust met een 5-3 voorsprong.

In de kleedkamer werd er gezegd dat we meer moesten gaan schieten en scoren om de twee punten te pakken. Met die opdracht en nog enkele aanwijzingen gingen we het veld vol goede moed weer in. Er werd meer geschoten en OWK creƫerde mooie kansen, maar velen bleven helaas onbenut. Op het laatst maakte OWK het zich nog onnodig lastig door een aantal stippen tegen te krijgen. Wel wist OWK de voorsprong te behouden en werd er gewonnen met 10-8!

Dit was een mooie afsluiting van de eerste helft van de veldcompetitie, op naar de zaal waarvan de voorbereiding al weer op dinsdag 6 november begint.

Afdrukken