Dubieus verlies tijdens eerste wedstrijd in Nijverdal oefentoernooi

Dubieus verlies tijdens eerste wedstrijd in Nijverdal oefentoernooiDubieus verlies tijdens eerste wedstrijd in Nijverdal oefentoernooiIn het zaaloefentoernooi in Nijverdal van zaterdag 10 november 2018, wordt door OWK 1 gestart met de schotklok tegen organisator NKC' 51.

Met zeer interessante en succesvolle combinaties tussen de spelers blijft, het tegen de Nijverdallers een mooie gelijkopgaande strijd in de eerste helft. De rust wordt ingegaan met een vier punten voorsprong, 16-12.

De tweede helft kreeg een beetje een ander gezicht. Hierdoor werd uiteindelijk toch wat dubieus verloren met 30-31. OWK 1 kan trots zijn op haar spel en een mooi aantal doelpunten. Om 18:35 zullen zij aantreden voor hun tweede wedstrijd van het toernooi met AKC 1 als tegenstander.

Na de performance van OWK 1, komt direct OWK 2 binnen de lijnen in de sporthal van Nijverdal. Zij zal het opnemen tegen AKC 2.