OWK 3 weet korf in eerste zaalwedstrijd goed te vinden

OWK 3 weet korf in eerste zaalwedstrijd goed te vindenOWK 3 reisde voor haar eerste zaalwedstrijd op zondag 25 november, af naar Buitenpost.

Spelend tegen Olympia 2, was de eerste helft moeizaam voor de Oostwolmers. Verkeerde keuzes zorgden ervoor dat Olympia in haar spel kon blijven en er gerust werd met slechts een 8-10 voorsprong.

Tijdens de rust werden diverse tactische veranderingen afgesproken die direct in de tweede helft zorgden voor overmacht. OWK 3 speelde met een hoog tempo goede aanvallen, die scherp werden afgerond met mooie goals. Olympia 2 kon in deze tweede helft de rappe Oostwolmers niet meer bijbenen en OWK 3 loopt dan ook zeer snel uit naar een doelpuntrijke winst van 12-30.