Rust zacht lieve Anja

Gisterochtend bereikte ons het trieste nieuws dat Anja de Vries de avond ervoor, in het bijzijn van haar ouders, is overleden. Anja heeft jarenlang vol positiviteit gevochten, maar moest 23 januari 2019 toch haar strijd staken. 

Anja heeft ontzettend veel betekend voor de club in verschillende vrijwilligersfuncties binnen het bestuur, diverse commissies en binnen de selectie. Anja was altijd, vooral op de achtergrond, aanwezig, maar ze was zo belangrijk. Een zwaar verlies.

Na contact met de familie van Anja is besloten om de wedstrijden van komend weekend door te laten gaan. Dit had Anja zo gewild.

De senioren zullen voorafgaand aan de wedstrijden een minuut stilte houden en spelen met rouwbanden. De jeugd zal optioneel spelen met rouwbanden.

Dinsdag a.s. zal er in het MCO van 13.00 uur tot 14.30 uur een dienst voor Anja plaatsvinden. Het bestuur van O.W.K. zal zorgen dat er voor elk lid één witte bloem is die met Anja mee zal gaan. Het zou fijn zijn als we om 12.30 uur kunnen verzamelen bij het Bleekveld 7 in Oostwold. Hier zullen de bloemen worden uitgedeeld. Vervolgens kunnen we als groep richting het MCO lopen.

Voor nu wensen we iedereen veel sterkte bij het verwerken van dit verlies.

Afdrukken